Нова књига: водич за децу (и родитеље)!

“Интернет може да буде нешто феноменално. На њему можеш да играш игрице, да пронађеш трејлере за филмове, разговараш са особама из свих крајева света и гледаш мноштво смешних клипова с неспретним малим животињама… Ова књига садржи бројне савете о томе како да користиш интернет на паметан и креативан начин и како да се опходиш према онима који се на њему лоше понашају. Наћи ћеш и примере свега онога доброг што можеш да урадиш онлајн – није све тако црно… Нема разлога за страх. Ако интернету приђеш радознало и са опрезом, уз неколико мера предострожности, видећеш да он може бити невероватно игралиште за твој мозак.”

Нова књига у издању ИК Креативни центар: Безбедност на интернету – водич за децу, коју је написала Луи Стоувел. Различите и свеобухватне теме, добри примери, питка и графички занимљиво обликована публикација која се чита брзо и лако. За сваку препоруку!

Ovaj unos je objavljen pod дигитална писменост, знање, интернет, нове технологије, образовање, писмено, сајбер, сурфовање. Zabeležite stalnu vezu.